Seizoensopening 2021-2022
 
 

Beste skiërs en boarders,

Op zondag 20 SEPTEMBER  is het weer zover!

Afgelopen zomer is er, met een groot aantal vrijwilligers, hard gewerkt aan het onderhoud van de baan en aan het inrichten van de  horeca-ruimte en Skiverhuur volgens de coronarichtlijnen.

Het skiseizoen op Skibaan De Dousberg gaat dan weer van start met een open dag op zondag 20 september van 12.00 tot 17.00 uur. Tijdens deze open dag is de horeca ook weer open, met in acht neming van de coronamaatregelen.

Vanwege de coronamaatregelen is de open dag iets anders ingericht dan afgelopen jaren. Normaal gesproken diende U zich op de open dag persoonlijk op de Skibaan in te schrijven om gebruik te kunnen maken van 10% korting op het cursusgeld. U dient zich nu in te schrijven middels het digitale formulier dat wij ontwikkeld hebben. Door dit formulier volledig in te vullen en voor zondag 20 september 20.00 uur te versturen, krijgt u toch de 10% korting op het cursusgeld.
Tijd van inschrijving geldt om in aanmerking te komen voor de 10% korting.
De cursussen starten vanaf het begin van het seizoen zodra een lesgroep compleet is.

De link naar het inschrijfformulier is in de rechterkant van elke pagina te vinden.
Op de open dag zal de QRcode naar het inschrijfformulier op verschillende plekken ophangen. Door deze te scannen en naar het inschrijfformulier te gaan kunt U zich alsnog ter plekke inschrijven.

De prijzen zijn dit jaar niet verhoogd. De actuele prijzen kunt u terugvinden via het menu.

Voor de open dag zelf kunt U zich inschrijven voor een proefles skiën of snowboarden. In verband met planning is een inschrijving vooraf noodzakelijk. Dit kan via de emaillink aan de rechterzijde van dit scherm, met vermelding of het een Ski- of Snowboard les betreft. Wij plannen proeflessen om 13.00, 14.00 en 15.00 uur op basis van de ontvangen inschrijvingen. De proeflessen duren 30 minuten.
Hierdoor is het noodzakelijk dat wij deze inschrijvingen voor zondag 20 september 11.00 uur ontvangen hebben. Indien U zich al aangemeld heeft, graag nog een keer mailen met de correcte gegevens (naam, geboorte datum, niveau boarden/skien) en gewenste tijdstip voor de proefles.
Probeer zoveel mogelijk de skikleren al thuis aan te doen want de kleedruimtes zijn voor iedereen afgesloten ivm corona
 
Wij hopen jullie allemaal op zondag 20 september te zien of jullie inschrijfformulier digitaal te ontvangen.

I.v.m de coronamaatregelen voor horeca, de skiverhuur dient men zich te houden aan de regels die bij de ingang van de horeca en skiverhuur en op social media vermeld staan.© Skibaan Dousberg Seizoen 2020-2021
Contactgegevens:
Dousbergweg 90
6216 GC Maastricht
Tel: 043-3470356
info@skibaan-dousberg.nl
Naar Facebook
Klik hier voor uw inschrijfformulier
Inschrijfformulier
Naar inschrijving