Beste skiërs en boarders,

Op zondag 18 SEPTEMBER  is het eindelijk weer zover!

­Het skiseizoen op Skibaan De Dousberg gaat dan weer van start met een open dag op zondag 18 september van 12.00 tot 17.00 uur. Tijdens deze open dag is de horeca ook weer open.

Ook dit jaar verlopen de inschrijving voor het volgen van ski- of snowboardlesssen via het digitale invulformulier en hoeft u niet persoonlijk aanwezig te zijn op Skibaan de Dousberg.  Door dit formulier volledig in te vullen en voor zondag 18 september 20.00 uur in te sturen, krijgt u toch de 10% korting op het cursusgeld.
Tijd van inschrijving geldt om in aanmerking te komen voor de 10% korting.
De cursussen worden ingepland vanaf het begin van het seizoen zodra een lesgroep compleet is.

De link naar het inschrijfformulier is in de rechterkant van elke pagina te vinden.
Op de open dag zal de QRcode naar het inschrijfformulier op verschillende plekken ophangen. Door deze te scannen en naar het inschrijfformulier te gaan kunt U zich alsnog ter plekke inschrijven.

Helaas zijn wij door de stijgende energiekosten genoodzaakt de prijzen voor de skiactiviteiten te verhogen. De actuele prijzen kunt u terugvinden via het menu.

Eerste kennismaking met skiën/snowboarden:
Tijdens de open dag zelf kunt U gebruik maken van een proefles skiën of snowboarden. Deze proeflessen zijn enkel bedoeld voor mensen die nog nooit op skies of op een snowboard gestaan hebben. In verband met planning is een inschrijving vooraf noodzakelijk. Dit kan via de emaillink: 
info@skibaan-dousberg.nl met vermelding of het een Ski- of Snowboard les betreft. Wij plannen proeflessen om 13.00, 14.00 en 15.00 uur op basis van de ontvangen inschrijvingen. De proeflessen duren 30 minuten.
Voor deze proeflessen is het noodzakelijk dat wij deze inschrijvingen voor zaterdag 17 september 18.00 uur ontvangen hebben onder vermelding van de correcte gegevens (naam, geboorte datum) en gewenste tijdstip voor de proefles.
 
Wij hopen jullie allemaal op zondag 18 september te zien of jullie inschrijfformulier digitaal te ontvangen. 
Contactgegevens:
Dousbergweg 90
6216 GC Maastricht
Tel: 043-3470356
info@skibaan-dousberg.nl
Naar Facebook
Klik hier voor uw inschrijfformulier
Inschrijfformulier
Naar inschrijving
Seizoensopening 2022-2023
© Skibaan Dousberg Seizoen 2022-2023